En lettere hverdag med multi-touch LCD skjerm

lcd skjerm multitouch

Det finnes mange ulike måter å forbedre et møterom på ved hjelp av teknologi og noen forslag har vi allerede kommet med, som ved ClickShare og gjennom Cisco sin produkter. Idag skal vi derimot fortelle om et nytt og spennende produkt som virkelig kan endre på hvordan hverdagen fungerer på møterommet. Det vi ønsker å fortelle om er multi touch skjermer, en interaktiv skjerm som vil gjøre både presentasjoner og foredrag utrolig mye enklere og ikke minst mer spennende.

Erstatt alt gammelt utstyr med en løsning

Dette nye tilbudet kommer i to ulike varianter og er helt perfekt for å oppgradere møterommet eller konferanserommet til noe mer moderne. Disse skjermene vil kunne fungere som interaktive skjermer og har i tillegg mulighet for å kobles til et nettverk. Det er mulig å få disse skjermene uten noen form for programmering, men det er også en mulighet å få de ferdig med et Android hovedkort og både Microsoft Windows og Linux er mulig å kjøre på de.

En oppgradering som dette kan virkelig gjøre underverker på møterom og dersom de største skjermene tilgjengelig på 65″ blir for små, kan disse kobles til en prosjektor. Brukere av dette produktet vil kunne gjøre alt som en tidligere gjorde gjennom annet verktøy som krevde mer jobb. Skjermen kan brukes til frihåndstegning, en kan benytte seg av Google Maps for å f.eks markere ulike områder eller veier. Mulighetene er rett og slett uendelig og vil passe perfekt for alle slags firmaer og organisasjoner.