ClickShare

Fremtiden er uten tvil kommet for å bli og den bringer oss stadig vekk enda lenger inn i fremtiden takket være den raske utviklingen. Nå kan møterom endelig glemme hauger med ledninger som er i veien, blir ødelagt eller ikke fungerer som de skal. Nå skal alt være fullstendig trådløst og enkelt, og den teknologien er endelig her. Det som vi snakker om er selvsagt Clickshare, en innovativ løsning som lar møterom ta det neste steget for å bli modernisert og utviklet videre.

clickshare teknologi møterom fremtid

Nå kan du glemme både ledninger og fjernkontroller

ClickShare er uten tvil årets løsning, et konsept som kommer fra Barco. Dette er det en kan kalle for en innovativ løsning som alle slags møterom overalt i verden vil kunne ha nytte av. Alle ledninger, fjernkontroller og rot kan kastes og bli sett på noe som kun eksisterte i fortiden. Nå er det klart for ClickShare, et konsept som inneholder knapper som er basert på USB og en bildeprosessor. Det er faktisk det eneste en behøver for å ta i bruk denne teknologien.

Når et nytt produkt skal presenteres eller noen skal holde et foredrag på et møterom kan man nå se frem til en kabelfri vei og ingen behov for å konfigurere noe som helst. Ved at nestemann trykker vil f.eks alle bilder vises side om side, noe som kan komme fra opptil fire ulike kilder. Dersom noe skal vises på full skjerm, behøver en bare å holde inn en knapp i hele tre sekunder og det vil være på plass. Det kan rett og slett ikke bli enklere enn dette.