IKT for alle

Det er kanskje noen som tenker at IKT ikke trengs i noen sammenhenger, men med den utviklingen av teknologi som vi har idag er det ikke noe tvil om at det trengs. IKT er et viktig verktøy som kan brukes i en rekke ulike sammenheng og på område som barnehager, utdanning og selvsagt i arbeidsfeltet. Denne informasjonen ønsket vi hos Mikrodaisy å dele med dere og skal derfor komme med tips, ideer og informasjon som vi tenker kan være nyttig for alle slags mennesker.

internett

Her på denne delen av nettsiden vår vil du derfor med jevne mellomrom finne nye artikler og små tips som vi mener er viktig at alle er klare over. Dersom det skulle være noen av dere der ute som er ivrige innen denne sektoren er det bare å ta kontakt med deres tips. Teknologi utvikles videre hver eneste dag og vi er alltid åpne for nye samarbeid med dere der ute, det er rett og slett det som kreves for at kunnskap skal spres.

IKT er noe som mennesker i alle aldre kan ha bruk for og i tillegg ha muligheten til å lære seg, det er aldri for tidlig å begynne og det er heller aldri for sent å begynne.