Møteromsteknologi

Teknologi er så mangt og det er her Mikrodaisy kommer inn i bildet, for tanken er at ingenting skal være umulig! Uansett om det er teknologi til et stort møterom, et møterom for et mindre firma, møterom på hoteller eller noe helt annet så skal dette kunne gjøres.

mikrodaisy møterom teknologi

Teknologien både i og utenfor møterom utvikles stadig vekk og Mikrodaisy sørger for at de alltid er oppdatert innen det aller seneste. Viktige punkter i møterom er ting som trådløst internett, muligheten til å kunne skanne eller skrive ut ulike dokumenter og lignende oppgaver. I tillegg skal et møterom også ha muligheten til fremvisning av bilder, video og lyd! Alt dette er veldig viktig for å ha en helhetlig møterom som kan brukes uansett anledning.

Norge er ikke de som har kommet lengst innen teknologi, men vi er likevel et land som følger godt med og har våre fordeler innen bransjen. Selskapet Tandberg er kanskje et av de mest kjente selskapene i Norge og har virkelig vært med på å sette Norge på kartet når det kommer til dette feltet. Nylig var det nettopp deres teknologi som et av verdens største IT- selskaper benyttet seg av, nemlig Cisco.

Alt dette og mer vil dere kunne lese mer om i denne delen av Mikrodaisy sin nettside.