Kramer VIA Collage

Det er alltid noe nytt å spennende som blir lansert til møterom og nye utviklinger innen teknologiens verden. Dette er noe av det vi elsker med denne bransjen som vi er i og vi vil sørge for å alltid dele alle de siste nyhetene med dere. Denne gangen er det om ny teknologi som heter Kramer VIA Collage. Dette er noe som de selv beskriver som «Wireless Presentation and Collaboration Hub». Det som dette betyr er at det er en fantastisk løsning spesielt for møterom som lar brukere koble sammen både PC, nettbrett og telefoner til en felles skjerm gjennom et nettverk.

En kraftig kobling gjennom Wifi


Takket være VIA Collage kan man nå konvertere et hvilken som helst display på et hvilket som helst sted om til en arbeidsplass for et helt team. Gjennom denne teknologien vil man nemlig få tilbudt en plattform som alle kan være en del av fra sine tablets, smarttelefoner eller laptops. Dermed vil alle kunne ha med seg sin helt egen enhet og enkelt få være med på møte. Det eneste som trengs er at du selv logger inn ved å benytte deg av Wi-Fi eller LAN og vips så er man tilkoblet.

Brukere vil blant annet kunne dele video med hastigheter opptil 1080p, MP3 filer, bilder og mye mer. Det vil også være muligheter for å sende meldinger til kollegaer i løpet av et møte, dele filer med hverandre og å endre på hvem som har kontrollen over presentasjonen. Det finnes med andre ord få ting som VIA Collage ikke kan gjøre.